Basisk vand har vendt op og ned på Jannes hverdag. I mange år har Janne følt sig trist og deprimeret. Det hele startede da hun i 2006 får et livschok ved at hendes søn bliver dræbt i trafikken. Tilfældigt blev hun introduceret til ioniseret vand – og efter blot en uge, kontaktede hun Chanson for at høre om det kunne være rigtigt at hun allerede følte sig mere glad.

https://www.youtube.com/watch?v=7XJGBEDzvwQ

 

 

Vita drikker ledsmerterne væk med ioniseret vand.

https://www.youtube.com/watch?v=iLg1rw7BB6c

 

 

Edel døjede med en storetå som dagligt gav smerter og gangbesvær, samt en sårbar psyke med angst efter en fødselsdepression. Dette er nu fortid for den 32-årige Edel. For Edel har hendes nye viden om syre base balancen givet så meget mere mening, som betyder at hun den dag i dag nyder livet som aktiv rytter – og at hun ikke længere har smerter når foden skal klemmes ned i ridestøvlerne.

https://www.youtube.com/watch?v=wXZIL4joCCg

 

Stress, udbrændthed, lavt stofskifte og symptomerne ved at leve med en halv skjoldbruskkirtel var dagligdagen for Tine. Hun følte sig fyldt med syre, og havde både fysiske og psykiske symptomer som har forbedret sig efter hun er begyndt at drikke ioniseret basisk vand.

https://www.youtube.com/watch?v=zzjBIGYV5Ec