Den danske speciallæge og NLP-coach Pernille Knudtzon har arbejdet på blandt andet Herning Sygehus, Skejby Sygehus og Ålborg Sygehus. I dag har hun sin egen klinik i Spanien, Vitafakta Health Clinic, der arbejder med et bredt felt af sundhedsområder. Blandt andre akupunktur, medicinsk termografi og immunterapi.

Pernille Knudtzon har også stor erfaring indenfor syre/base-balance og ioniseret vand. Hun kommer hjem til Danmark fire gange årligt i forbindelse med sine foredrag og konsultationer. Hun viser her, hvordan sundhedstilstanden kan aflæses i det levende blod. Her finder man årsager til ubalancer lang tid før effekten viser sig. For eksempel i form af gigt, kredsløbsproblemer, blodtryk, fordøjelse, overvægt og sukkersyge.

Pernille Knudtzon har skrevet en del artikler om sundhed i helsebladet Solkysten, et spansk/engelsk helseblad, som udkommer i Sydspanien. Herunder kan du læse nogle af hendes artikler:

Vil du læse mere om hvad videnskaben siger – herunder den lægevidenskabelige og forskningsfaglige tilgang til ioniseret vand, har vi samlet en liste på “Videnskabelige sites” http://www.ioniseretvand.dk/websides/