Basisk vand har vendt op og ned på Jannes hverdag. I mange år har Janne følt sig trist og deprimeret. Det hele startede da hun i 2006 får et livschok ved at hendes søn bliver dræbt i trafikken. Tilfældigt blev hun introduceret til ioniseret vand – og efter blot en uge, kontaktede hun Chanson for at høre om det kunne være rigtigt at hun allerede følte sig mere glad.

 https://www.youtube.com/watch?v=7XJGBEDzvwQ

 

 

“Selv mit hår er begyndt at gro!” Hør Pouls beretninger om Chanson, og hvad det har gjort for ham.

https://www.youtube.com/watch?v=McUWvwbKGtE

 

 

Lisbeth har drukket det ioniserede vand igennem 4 måneder, og hun fortæller her i videoen om hvordan hun mærker, at det giver balance i kroppen – hun beskriver det faktisk som en fantastisk rejse – som at finde hjem igen.

https://www.youtube.com/watch?v=pzvUvntCeYM

 

 

Susanne Nielsson er fysioterapeut og troede hun havde prøvet alt, for at få et bedre liv med færre smerter. Hun havde accepteret et liv med smerter og indrettet sig et tåleligt liv, og besluttet at smerterne ikke skulle styre hende. Derfor fik hun sig også en uventet overraskelse da hun blev præsenteret for naboens nye vandmaskine.. Sæt dig tilbage – og hør Susanne og hendes mand fortæller om, hvordan det ioniserede vand har beriget deres liv..

https://www.youtube.com/watch?v=nA1fB8wr_9g