GOG – Ioniseret vand tuner GOG’s elite-spillere

Ioniseret Vand ApS har over en periode på 10 uger sidst i 2017 gennemført et forsøg med tre spillere fra den professionelle håndboldklub GOG, som har drukket ioniseret basisk vand i 10 uger. Chanson Danmark ApS har stillet ioniseringsapparater til rådighed for spillerne. Forsøgspersonerne har udfyldt interviewskemaer samt DoloTests (smertetest) og er blevet videofilmet før, under og efter forsøget. Forsøget blev gennemført i samarbejde med firmaet ThermoCare, som sideløbende har gennemført termografisk fotografering af spillernes krop. Se nedenstående links med interviews, hvor Siw, Lasse og Johanne fortæller om deres fantastiske forbedringer ift. skader og smerter i hhv. nakke, skulder, albue, ryg, bækken, knæ, skinneben, ankler samt hovedpine, hudproblemer og træthed. Siw, Lasse og Johanne er elite-håndboldspillere fra GOG. De har besluttet sig for at stå offentligt frem med deres personlige udfordringer. Vi takker for at de vil være med til at udbrede den viden til alle, der har interesse i at høre om det.

Kort version Siw        3:11 min

Lang version Siw     15:08 min

Kort version Lasse og Johanne        5:24 min

Lang version Lasse og Johanne     17:08 min

Håndboldklubben GOG
 

   
 

Dette termografiske billede er taget 21. sep. 2017 og viser skulderpartiet på en mandlig elite håndboldspiller. Farverne på billedet repræsenterer forskellige temperaturer på overfladen af huden. Røde farver er varmest, grønne/blå køligst. Når der er rødt er det ofte tegn på at muskler eller andet i området er inflammeret, måske at der er en infektion.

Dette billede viser samme person den 14. dec. 2017. Billedet viser at begge skuldre, mest den højre, er meget mindre inflammerede og spilleren vil opleve mindre smerte og ubehag i skulderpartiet. Dette bekræftes af spillerens udtalelser, når han fortæller om forskellen på helbredet i september og december.

 

 

Opråb til Danmark!

Kære alle

Hermed et spil levende bevismateriale på at ioniseret basisk vand kan gøre underværker for den menneskelige krop. Det dokumenteres ved resultaterne af et 10 ugers forsøg med 3 fynske elite håndboldspillere fra GOG, som udtaler sig for rullende kamera om virkningerne på egen krop, pressemeddelelse vedlagt. Til inspiration for sponsorer inden for diverse idrætsgrene.

Vand er nemlig ikke bare vand. Ioniseret basisk vand er fyldt med antioxidanter, og det har en naturlig struktur, som gør at det lettere kan trænge ind i kroppens celler. Den slags vand findes kun naturligt meget få steder i verden, bl.a. som smeltevand i Himalaya bjergene, hvor folket fra den lokale Hunza stamme bliver over 100 år gamle. Forskere har fundet ud af, at det er det mindste antioxidant, molekylær hydrogen gas (H2), som er det vigtigste.

Mange videnskabsfolk verden over har gennem mange år, dokumenteret de meget alsidige og utvivlsomme virkninger ift. at få vasket syreoverskuddet ud af kroppen med ioniseret vand. Mennesker og dyr undgår derved diverse infektioner, smerter og sygdomme i øvrigt, i visse tilfælde også sygdomme, der betegnes som uhelbredelige af lægerne. Se links på www.ioniseretvand.dk

Japanerne udviklede det første vand ioniseringsapparat i 1958. I dag har omkring hver 5. husstand i Japan et apparat. Apparaterne er godkendt af de japanske sundhedsmyndigheder og myndigheder i andre lande i Østen. Japanerne har i øvrigt verdens højeste gennemsnitlige levealder.

Så mon ikke vi her i Danmark skulle se at komme på ”stikkerne”, så vores befolkning kan få et sundere liv med øget livskvalitet og færre sygdomme. OG – sikke mange milliarder vi som samfund kunne spare i sundhedssektoren, hvis der blev givet tilskud til vand ioniseringsapparater tilsvarende det nuværende tilskud til medicin. En lovende fremtid, hvor folk selv kan vælge, hvad de ønsker tilskud til, for at blive raske! Ja, man kan godt undre sig … hvor lang tid skal der mon gå inden beslutningstagerne ser nærmere på disse fakta?

Det er simpelthen blevet en hjertesag for os i Ioniseret vand ApS at informere om egne og andres erfaringer med ioniseret vand, og vi føler os forpligtet til at oplyse hele Danmarks befolkning om, hvor nemt folks liv kan forandres positivt på kort tid. Det vil vi gerne bede om pressens hjælp til!

Det er kærligt ment – hilsen fra Ioniseret Vand ApS – når dit helbred er din hjertesag <3